utworzone przez Marek Sapiński | kwi 22, 2018
W odpowiedzi na alarmujące wyniki badań dotyczące stanu odżywienia i sposobu żywienia najmłodszych dzieci w Polsce, w 2013 roku firma NUTRICIA zmapowała grupy odbiorców, których edukacja może wpłynąć na poprawę sposobu żywienia i stanu odżywienia najmłodszych.
utworzone przez Marek Sapiński | kwi 22, 2018
Oleje powstają ze starannie wyselekcjonowanych nasion rzepaku, którego plony zależą od zapylaczy – pszczoły miodnej i dzikich gatunków pszczół. Od lat, na całym świecie, obserwuje się zjawisko masowego ginięcia pszczół.
utworzone przez Marek Sapiński | kwi 22, 2018
Partnerstwo dla Zdrowia to koalicja zawiązana formalnie w 2006 roku, której celem jest przeciwdziałanie niedożywieniu, jakościowemu i ilościowemu, dzieci w wieku wczesnoszkolnym oraz propagowanie prawidłowej diety.
utworzone przez Marek Sapiński | kwi 22, 2018
Czynniki społeczne w Indiach odgrywają kluczową rolę w dostępie do wysokiej jakości edukacji i usług zdrowotnych, decydując o możliwościach obywateli (w tym zawodowych, wpływających na poziom życia, wyjście z biedy itp.). Pomimo zauważalnego szybkiego wzrostu...
utworzone przez Marek Sapiński | kwi 22, 2018
Z WDZIĘCZNOŚCI DLA NATURY Kujawski to marka czerpiąca z natury, której bliska jest troska o środowisko naturalne. Oleje powstają ze starannie wyselekcjonowanych nasion rzepaku, którego plony zależą od zapylaczy – pszczoły miodnej i dzikich gatunków pszczół. Od lat, na...